Aluminium recycling


Aluminium is een duurzaam materiaal. Dit komt doordat geen enkel materiaal zich zo goed leent voor recycling als aluminium. Het voordeel van het recyclen van aluminium is dat je het kunt blijven hergebruiken zonder dat je kwaliteit of materiaal verliest. Hierdoor wordt het productieproces met aluminium een stuk goedkoper. Dit maakt aluminium een populair metaal voor producties, ondanks de relatief hogere kostprijs in vergelijking met andere metalen. Bovendien kost het recyclen van aluminium slechts 5% van de energie die nodig is om nieuw aluminium te produceren. Met de machines van Cela Machinerie kun je op een duurzame manier aluminium recyclen voor hergebruik in jouw producten.

Aluminium recycling machines


Met onze hamermolens en voorbrekers en tweeassige verkleiners kun je snel en eenvoudig aluminium verkleinen en vervolgens scheiden. Onze machines kunnen ingezet worden om onder andere aluminium profielen, gietstukken en plaatmateriaal te verkleinen, zodat ze verkocht kunnen worden of verder gesorteerd worden zodat ze verwerkt kunnen worden voor hergebruik. Onze machines zijn voorzien van een veiligheidssysteem dat vreemde voorwerpen uitwerpt en zijn zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

.

Machines voor aluminium door Cela Machinerie.

Bij Cela Machinerie BV hebben we een groot assortiment analysetoestellen- en recyclingmachines voor de Benelux en Duitsland. Met onze draagbare metaalanalyse toestellen kun je snel en accuraat metaalsoorten analyseren op basis van XRR (Röntgen). Onze hydraulische (alligator)scharen en knipscharen maken het mogelijk om het metaal te knippen en vervolgens te verkleinen in de voorbreker of hamermolen. Daarna kun je het met onze scheidingsmachines het aluminium terugwinnen uit het schrootafval en hergebruiken.

Duurzaam aluminium recycling?

Wil je meer informatie over het recyclingproces met onze recyclingmachines? Neem dan contact op met mij en laat je informeren over alle mogelijkheden. Kies je voor een machine van Cela Machinerie? Dan kun je rekenen op onze service. Wij begrijpen dat alleen een optimaal presterende recyclingmachine de kwaliteit waarborgt, daarom kun je rekenen op de service van onze monteurs. Zo kun jij altijd duurzaam recyclen!

Meer weten?


Cela Machinerie B.V.
Planetenlaan 10
5632 BM Eindhoven    Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

    Cela Machinerie levert nieuwe en gebruikte analyseapparatuur en recyclingmachines aan de metaalrecyclingsindustrie in de Benelux en in Duitsland. Ook voor onderhoud kun je bij Cela terecht.

    © 2020 Cela Machinerie by Questo