Over ons

• Over ons
About Image
Over ons

Cela Machinerie, het bedrijf

Het bedrijf werd in 2014 opgericht met een duidelijke visie: de metaalrecyclingsindustrie zoekt sterke merken, persoonlijk contact en een no-nonsense aanpak. En dat is nu juist wat Cela Machinerie aanbiedt.

Er is een zorgvuldige selectie gemaakt van leveranciers. Stuk voor stuk gaat het om merken die betrouwbare kwaliteit bieden, voor een goede prijs en met het juiste serviceniveau. Stokkermill, Bruker, Klauke, Wrights en Butti sluiten goed aan bij de waarden van Cela Machinerie.

Er is veel mogelijk op het gebied van analyseapparatuur en recyclingmachines en dat maakt maatwerk belangrijk. Het beste advies krijg je dan ook op basis van persoonlijk contact en een goed gesprek. En daar kun je bij Cela Machinerie altijd op rekenen.

De ondernemer

Cela Machinerie, de ondernemer

Cela Machinerie werd opgericht door Roland van Oosterhout: “In 2010 ben ik gestart in deze branche en ik voelde me al gauw thuis in de wereld van metaalrecycling. Daarom startte ik in 2014 mijn eigen onderneming. Onder mijn eigen vlag kan ik mijn klanten bedienen zoals ik dat het liefst doe: met directe lijnen en duidelijke afspraken.”

“Om mijn werk zo goed mogelijk te doen, ben ik veel op pad. Dagelijks bezoek ik in de Benelux en Duitsland metaalrecyclingsbedrijven: van de lokale venter tot de multinational. Door de juiste vragen te stellen en natuurlijk door mijn ervaring in dit werkveld kan ik advies op maat geven en zo mijn klanten vooruit helpen.”

About Image